Nieuws

hogeschool-utrecht-01-1080x675

Post-HBO Opleiding HIC

Na een intensieve periode van voorbereidingen en afstemming met de landelijke kerngroep HIC opleiden biedt de Hogeschool Utrecht een landelijke post-hbo opleiding HIC Psychiatrie aan. De opleiding is gebaseerd op de 21 competenties die relevant zijn voor de High Intensive Care Psychiatrie. U verkrijgt verbredende en verdiepende kennis om de functie binnen deze context verder vorm te geven.

De opleiding start per 25 september 2018 en duurt een jaar. De cursusdagen vallen altijd op een dinsdag, lestijd is van 10.00 uur – 17.00 uur. We willen alle GGZ-instellingen met een HIC (in ontwikkeling) de mogelijkheid geven om een HBO-verpleegkundige in te schrijven. Voor de Hogeschool Utrecht en de Stichting HIC biedt een brede inschrijving van verpleegkundigen van verschillende ggz-instellingen kansen om het lesprogramma goed te evalueren en eventueel verder te ontwikkelen.

Tot 15 april gaat inschrijving op basis van datum inschrijving / ggz-instelling. Na 15 april zullen nog openstaande plekken op basis van datum inschrijving verder worden toebedeeld. Er zijn maximaal 25 deelnemers mogelijk.

Klik Hier voor meer informatie en voor de mogelijkheid tot inschrijven. Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Roland van de Sande (roland.vandesande@hu.nl).

 

Namens Hogeschool Utrecht en Stichting HIC,

Roland van de Sande (Hogeschool Utrecht)
Yolande Voskes (Stichting HIC)
Jan Piet van Steensel (Project Kennisdeling HIC)