Nieuws

Afbeelding uitnodiging HIC Festival 2016

Landelijk HIC Kennisfestival 23 juni 2016: Van Dolhuys naar HIC, kan het nog beter?

Het HIC Festival, “de trein rijdt” was vorig jaar in de Rijtuigenloods een groot succes.

De enquêtes waren lovend en zeer positief.  De stichting HIC biedt u In samenwerking met Resilience + en de programmacommissie ook dit jaar een HIC Festival aan.

Het HIC Festival speelt zich af in de binnen- en buitenruimte van het museum voor de geest: Het Dolhuys te Haarlem. We gaan terugkijken in de tijd en elkaar collectief inspireren. Reserveer je agenda voor donderdag 23 juni en doe mee!

We zijn ver verwijderd van de geschiedenis van het Dolhuys. Maar naar ons idee kan het nog steeds beter

  • er wordt nog steeds gesepareerd,
  • aandacht voor het loslaten van verouderde patronen is nog nodig,
  • we willen de komende jaren nieuwe uitdagingen aangaan, doorgaan met het de HIC ontwikkeling

Vervoering, inspiratie, verbreding en verdieping: dat is waar HIC 2016 voor staat en wat we gaan bieden tijdens het Festival.

Dit jaar ben je zelf aan zet! Dit kun je verwachten:

Een line-up op met veel meer dan 1 podium en workshops. Bezoek een tentoonstelling, bekijk een expositie, luister naar een lezing, eet een hapje, ontmoet gelijkgestemden, bouw aan je netwerk, bekijk outsiderkunst, koop een tijdschrift of boek, stuur een kaartje, bekijk een video, ga naar een theatervoorstelling. Ga vooral met elkaar in gesprek, leer van de geschiedenis van het Dolhuys en denk na hoe het in de toekomst nog beter kan.

Laat zien wat jullie HIC ontwikkeld heeft, ontdek verstopte kennis en haal het naar boven. Bouw je eigen kennisfeest en maak het mee. Kom met een open blik en doe wat je doet met plezier!

We zien je graag donderdag 23 juni in Haarlem!

Schrijf je nu in via: Resilienceplus HIC Festival 2016

2016 Banner HIC Festival